Mi Notebook Gaming Laptop 2019 - Цени и новини

Тази година Сяоми пусна на пазара три нови геймърски лаптопа. Макар външно те по нищо да не се различават от своите предшественици, Mi Gaming 2019 предлага няколко обновления в хардуера, сред които е 144-херцовият екран, позволяващ гладка и безпрепятствена игра. А четиристранната охлаждаща система ще Ви позволи по-дълго да се наслаждавате на любимото си хоби.

Какво получавате?
Третото поколение лаптопи на Сяоми вече е на пазара. Mi Gaming има изключително икономична опаковка. Това, от една страна, спестява пари на компанията, от друга е полезно за околната среда. Заедно със зарядното, лаптопът тежи 3,2 кг, а самостоятелно е 2,6 кг. Това е горе-долу масивен лаптоп, най-вече заради качественият метал, който е използван, охладителната система и рамката.

Дизайн
Цветът на новия Mi Gaming лаптоп е графитено сив. Горният капак е изчистен, липсва отличително лого или друг знак. Капакът е достатъчно стабилен, не се огъва, и когато пренасяте лаптопа в чанта, той няма да повреди екрана по никакъв начин. Двете „стави“, които съединяват екрана с основата на лаптопа, са издръжливи и стегнати. Клавиатурата е стандартна, няма малка клавиатура с цифри в дясно, но вместо това има шест допълнителни бутона от лявата страна. Тачпадът е доста голям, може да разпознава жестове. Самата основа е също метална, много стабилна, има вдлъбнатина в средата, която помага при отварянето на капака.

Дисплеят е 15,6-инчов, матиран, Full HD 1920×1080. Неговите 144Hz поставят Сяоми на челни места сред предпочитанията на геймърите, тъй като повечето лаптопи в момента поддържат едва 60Hz. От трите страни има гумена лента, а логото на Сяоми е от долната страна, което му придава минималистичен вид. Трудно ще познаете, че това е геймърски лаптоп, освен когато се загледате в клавиатурата. Камерата е един мегапиксел и има два микрофона от двете страни, заедно със сензор за включване.

Охлаждащите вентилатори се намират отстрани и отзад и са общо четири на брой. От задната страна се намира и входът за захранването, LAN вход,USB 3.0, HDMI, USB-C. От лявата страна ще намерите един порт и ултра бърз четец за SD карти, а от дясната – два порта и два жака: за слушалки и за микрофон. Лаптопът има още Bluetooth 5.0 и WIFi 2.4/5.

От долната страна лаптопът има решетка, през която се виждат два от вентилаторите. В турбо режим, те стигат до 58 децибела. До решетката има дълга гумена лента, която повдига лаптопа и помага за охлаждането. На отсрещната страна се намират високоговорителите. Процесорът е девето поколение – Intel Core I5 9300H и Intel Core I7 9750H.

Стартиране
Лаптопът идва с Windows 10 на китайски език. Сайтът, от който можете да си изтеглите драйверите, също е на китайски. Можете да преинсталирате компютъра с друг, но можете да го ъпгрейднете и да свалите пакета за допълнителни езици, като по този начин запазите основните настройки на компютъра. Лаптопът идва и със своя програма, която следи температурата и която може да сменя цветовете на клавиатурата, като има три базисни опции. Има лимит на използване на мощността, който е 90,000W.

Версии на лаптопа
1. Базова – работи с Intel Core I5 9300H, видеокартата е NVIDIA GTX 1660TI. Оперативната памет е 8ГБ, а основната – 512ГБ.
2. Средна – работи с Intel Core I7 9750H, видеокартата е NVIDIA GTX 1660TI. Оперативната памет е 16ГБ, а основната – 512ГБ.
3. Максимална – работи с Intel Core I7 9750H, видеокартата е NVIDIA RTX 2060. Оперативната памет е 16ГБ, а основната – 512ГБ.

Ако бюджетът Ви позволява, за предпочитане е да изберете третата версия.

Батерията работи около 2-3 часа, а когато играете – 1 час. Ако влезете в настройките на процесора, ще намерите панел за триизмерните графики. От там можете да регулирате настройките, за да спестите възможно повече батерия. Освен това, самият дисплей има икономичен режим, от който можете да се възползвате. Най-високото му ниво за яркост е наистина силно.

Цени
Цените се очаква да започват от 1300$ или 2301лв.

Ако пък търсите ултрабук от производителя Xiaomi си заслужава да погледнете и моделите RedmiBook 14 на топ цени онлайн в нашия магазин тук  :

Xiaomi RedmiBook 14“ i7 MX250 2Gen 512GB 8GB Лаптоп топ Цена – един от най-добрите ултрабуци за цената си на българския пазар.

Xiaomi RedmiBook 14“ i5 MX250 2Gen 512GB 8GB Лаптоп – топ модела RedmiBook на добра цена с i5 процесор

Xiaomi RedmiBook 14“ i5 MX250 2Gen 256GB 8GB Лаптоп – RedmiBook на още по-добра цена, по-малък диск и памет

Xiaomi RedmiBook 14“ i3 MX250 256GB 4GB Лаптоп – RedmiBook На най-добрата цена на пазара с по-ниски параметри.

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)