дом Мобилни телефони Коледни промоции в Mobisector.com

Коледни промоции в Mobisector.com

Най-обичаният от всички празници, Коледа, наближава – денят, в който разменяте подаръци с близките си хора в уютна, задушевна обстановка. Дори да сте скептично настроени, мисълта какво може да Ви очаква под елхата ще Ви преследва в оставащите седмици. За да не се измъчвате от догадки и декември да се превърне за Вас в безкраен месец, онлайн магазинът на Mobisector е подготвил специални Коледни промоции. Да броим заедно оставащите дни до Рождество с все по-големи и по-примамливи намаления. Побързайте! Някои от продуктите вече са почти изчерпани.

>> Вижте всички промоции тук <<

Пръв помощник в почистването

След дългия работен ден, напрежението от безкрайните задачи и умората от километричния трафик, последното нещо, с което искате да се захванете, е почистване. Някои модели прахосмукачки са тромави, почти допотопни, и само пренасянето им от една стая в друга ще отнеме малкото Ви останала енергия. На този проблем има две решения – ръчна безжична прахосмукачка или робот за почистване.

Ако си падате традиционалисти или искате да направите чудесен подарък, ръчната прахосмукачка стои най-близо до познатите в широката култура модели. Ръчните прахосмукачки са леки, с висока смукателна мощност, няколко степени на работа, собствен филтър и различни видове накрайници – за твърд под, килими, фуги и прочие. Някои от моделите, като например Хіаоmі Drеаmе T30, могат да Ви държат в течение за режима на работа, количеството батерия и оставащото място в контейнера за прах чрез своя дисплей.

В случай че харесвате този тип прахосмукачки, но Ви се иска да нямате почти никакво участие, то роботите са идеалното решение. Автономни, интелигентни, способни да се адаптират към различни повърхности и да променят функциите си при засичане на разнообразни нива на замърсяване – това са прахосмукачките роботи. Те вакуумират, метат, бършат, мият. Минават под мебели, които и Вие понякога забравяте да проверите. Сред най-ярките представители е Хіаоmі Мі Robot Vacuum Мop 2 Рrо Рlus, оборудван с чувствителни сензори за картографиране на дома Ви, 550-милилитров контейнер за прах и 250 мл. за вода. Двойно усуканата хибридна четка гарантира, че може да улови дори най-фините власинки и косъмчета, а тристепенната миеща система със сменяем пад е способна да се справи със засъхнали петна.

>> Вижте всички промоции тук <<

С вас в най-ярките моменти

Няма друго устройство в нашето съвремие, което да заема толкова важна роля в личния ни живот, както смартфоните. Те запечатват първите стъпки на детето, държат в ред сложните графици, информират непрестанно за времето, алармират при промяна в статуса на най-близките, винаги ангажират и държат хората здраво свързани помежду им. Новият смартфон е и шанс да изпробвате най-новото в света на технологиите – по-бърз процесор като Mediatek Helio G90T, използван в единствения по рода си Redmi Note 8 Pro; по-голяма, 48MP камера на Oneplus 9 Pro или брониран модел с опция за термично изображение, какъвто е Ulefone Armor 9. Уловете и запечатайте Вашия специален миг, независимо дали сте със семейството си, с колеги или покорявате поредния връх сред природата.

Ако обичате спорта и да сте постоянно осведомени, но не винаги можете да носите смартфона си под ръка, пробвайте със смарт часовника Xiaomi Mi Band 6. С него ще подобрите постиженията си, ще поставите здравето си на първо място и ще намерите стимул да започнете диетата, която непрекъснато отлагате.

Какво още?

На сайта на Mobisector ще откриете устройства, за които дори не сте предполагали, че съществуват. Като например, робот за почистване на прозорци. Hobot 298 има собствен микрофибърен пад и резервоар за вода, с които почиства всякакви прозорци, независимо от дебелината на стъклото. В останалото време можете да го ползвате за плочките в банята или за почистване на големи огледала.

>> Вижте всички промоции тук <<

За да почувствате Коледната магия, вземете своя Blackview Tab 8 таблет, плейстейшън или лаптоп Blackview AceBook 1. Избирайте между десетки роботи, телефони, прахосмукачки и ексклузивни намаления. Всички промоционални предложения на Mobisector приключват на 31 декември.

Най-популярни

Бърза и лесна профилактика на прахосмукачка робот – Топ Съвети

Само до преди години, уредите, които чистят дома ви, без да ви се налага да ги навигирате, звучаха толкова истински, колкото истински звучат и феите от приказките.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO – Кое е най-важното което трябва да прочетете преди покупка

Ако си търсите прахосмукачка робот, можете да си отдъхнете - намерихте перфектното попълнение за вашия дом! Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO е високопроизводителна роботизирана прахо
00:01:21

Коледни промоции в Mobisector.com

Най-обичаният от всички празници, Коледа, наближава – денят, в който разменяте подаръци с близките си хора в уютна, задушевна обстановка. Дори да сте скептично...

XIАOMI MI PAD 5 – Красив и мощен – Ревю и Видео

Представяме ви един уникален и компактен продукт, на който няма как да устоите! Един от най-добрите таблети по качество и цена - Xiaomi Mi Pad 5 ви предлага цял нов свят, който се побира в ръцете ви. Красивото устройство разполага с тъчскрийн и стандартна клавиатура, както и с мощен 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 860 процесор, което означава, че можете да го използвате буквално за всичко без никакви затруднения.

Коментари