Blackview BV9100 – Голяма батерия и качествено видео 4K

Повечето смартфони имат горе-долу еднакви характеристики. Онова, което ги различава, е тяхната най-силна страна – при някои това е бързия процесор, при други – голямата памет. При Blackview BV9100 е издръжливостта на неговата батерия.

Този смартфон има акумулаторна, статична батерия с капацитет от 13,000mAh, което се е отразило върху размера на телефона – той е видимо по-голям. Времето за пълно зареждане е два часа и половина, като времето за работа е седем дни. При непрестанна работа на процесора, това са два или три дни, като има възможност и за безжично зареждане.

Други характеристики
Смартфонът има две основни камери на гърба, разположени една до друга – първата е 21-мегапикселова, а втората – 16-мегапикселова. Качеството на видеото е 4К. Селфи камерата е 8-мегапикселова и е разположена в центъра, точно на мястото на слушалката, създавайки „капковиден“ дизайн на екрана. Като цяло, външният вид на телефона е рязък, отсечен. В него има стабилност и е устойчив на удари. Подходящ е за дълъг път, къмпинг или почивка, както и разходки в планината.

Освен скенер за пръстови отпечатъци, Blackview BV9100 има и система за лицево разпознаване. Самото устройство има 8-ядрен MT6765 процесор с честота 2.3 GHz. Има 4GB RAM, докато основната памет е 64GB. Въпреки че дисплеят е 6,3-инчов FHD, това не затруднява ползването му с една ръка. Разделителната способност е 1080/2340.

Операционната система е на Андроид – Pie 9.0. Има два слота за сим карта и място за външна памет, която може да стигне до 128GB. Типът на екрана е AMOLED и той, както и целия телефон, са покрити с Gorilla Glass 3. Този модел има жак за слушалки.

От компанията производител все още не са посочили цвят, но изглежда основният модел ще се предлага в черно и ще е частично покрит със сребриста пластина. Тъй като това е свършено нов продукт, някои от характеристиките му могат да бъдат променени по-късно през годината.

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)