Blackview A80 Pro

Ако искате да сте в постоянен контакт с най-близките си хора; ако пътувате често и надалеч, но желаете постоянна и бърза връзка, то A80 Pro е телефонът за Вас. Благодарение на 2G/3G/4G мобилните си мрежи и поддръжката на множество LTE спецификации позволяват на телефона да достигне скорост на сваляне 3ГБ/сек. Времето за реакция е сведено до невероятните 2 милисекунди, използвайки пълния капацитет на иначе мощния процесор Mediatek Helio P25 MT6757CD. Да не забравяме и двата слота за SIM карти, които елиминират нуждата от второ устройство.

Какво отличава A80 Pro от останалите бюджетни телефони?

Blackview A80 Pro цветове

Blackview A80 Pro цветове

Като начало, това е неговият екран – със съотношение 19:9 и големина от 6,49 инча, за да улавяте всеки детайл, мимика или неволен жест, да увеличавате, изучавате и откривате. Дисплеят има още защита от пръски вода, заема 90% работна повърхност и е покрит с Gorilla Glass 3. Технологията е IPS – течни кристали. Селфи камерата не нарушава целостта му и изглежда по-скоро като част от дизайна.

Колкото до външния вид на смартфона, той се предлага в четири цвята – среднощно черно, наситено синьо, червен корал и нефритено зелено. Неговият 3D ултра тънък дизайн и изящна извивка ще пасне на ръката Ви като ръкавица. Ще имате достатъчно време да се насладите на множеството му функции, най-вече благодарение на 4680mAh батерия, която може да издържи до 120 часа в режим готовност. В противен случай, разполагате с 19 часа време за разговори и около осем  часа видеозаписи.

С осемядреният процесор, в комбинация 4ГБ оперативна и 64ГБ основна памет можете да играете над 80 игри, да направите 3000 снимки, да изгледате 30 епизода от любимия си сериал и да изслушате 200 музикални албума. С microSD имате възможност да увеличите паметта си с 128ГБ, както и удоволствието да използвате пълния потенциал на смартфона.

Четворната задна камера също е впечатляваща – в основата е 13-мегапикселовата Rear камера, придружавана от още три с двойна LED светкавица и автофокус за ярки, кристално чисти и запомнящи се снимки. Камерите притежават функция за интелигентно изучаване на средата и фотографска технология за артистични портрети, достойни за рамка. Селфи камерата е 8 мегапиксела, централно разположена под дисплея. С нея можете да отключвате телефона си чрез лицево разпознаване. Освен това, притежава множество други функции, включително автоматично коригиране на несъвършенствата, разпознавайки тона на кожата, възрастта и пола.

Именно отстраняването на несъвършенствата е в основата на този смартфон – Blackview се вслушаха в съветите на своите потребители и създадоха един по-бърз и функционален телефон, задвижван от Андроид 9. Рекламите са изключени, както и ненужния софтуер. Сигурно сте забелязали, че когато купувате ново устройство, било то компютър или телефон, зарежда по-бавно, отколкото би трябвало. Причината е, че софтуерът вече е зает с предварително изтеглен Bloatware, който е безвреден, но много натоварва процесора и графичната карта. С A80 Pro няма да имате такъв проблем.

Други функции

Бързото зареждане също е отлична функция на смартфона – 5V/2A. Устройството поддържа OTG, което означава, че може да извлича директно информация от USB устройства, без участието на компютър. Има и жак за слушалки, цветен индикатор за известия и устойчивост на надраскване.

Според AnTuTu ранк системата, смартфонът е 90K+. Тестът е извършен с версията 8.1.4, като устройството е отбелязало 99,720 точки, което е наистина невероятен резултат, като се има предвид цената му спрямо заложените от производителя параметри. Потребителите също дават висока оценка на телефона, определяйки го като отлично устройство, удобно за употреба и подходящо за директна слънчева светлина. Някои отбелязват, че е отличен за по-възрастни хора.

Въпреки че телефонът е едва 180 гр., някои потребители изпитват затруднение да набират текст с една ръка, особено левичарите. За щастие, можете да изтеглите приложение, което „издърпва“ клавиатурата откъм дясната или откъм лявата страна на екрана, което значително ще улесни използването на A80 Pro.

Можете да разгледате детайлно продукта в нашия онлайн магазин тук  : https://mobisector.com/blackview-a80-pro-dual-sim-64gb-4gb-smartfon

Обича да споделя постоянно най-новото и актуалното от света на високите технологии. Постоянни ъпдейти и информация относно марките Xiaomi, Oneplus, ILife и много други.

Leave a Reply

  • (not be published)