1.  Организирай сега! Даже вече е малко късничко, но, за да не се окажете с компанията пред свършен факт – няма места в курорта, който харесвате, по-добре е да се подготвите възможно най-рано.

 

2.  Не забравяй спрея против насекоми! Няма как, докато пийвате бирички на плажа, да не жужат „приятно“ комарчета наоколо. Но, ако се въоръжиш, бръмченето няма да е нищо друго освен досаден звуков фон.

 

3.  Първото нещо, което трябва да сложиш в куфара не е банския, а слънцезащитния крем с максимален фактор – нали не искаш да спиш „на закачалка“ ?!?

 

4.  Външна батерия – най-много мразя, когато точно по средата на любимата песен на компанията батерията ми падне и всички сме на по 4-5 %, така че няма кой да я пусне да продължи. А ти?

 

5.  Чадър – един за слънце и един за дъжд – изгарянето вече го предотвратихме, но е важно да имаш с какво да се пазиш и от пороите – все пак не искаш да прекараш половината си почивка в леглото заради настинка.

 

6.  Хубава книга – компанията си е компания, но я си представи, че всички заспят едновременно, все с нещо трябва да можеш да се забавляваш и самостоятелно.

 

7.  Селфи стик – ако вече си инвестирал в телефон със супер добра предна камера , но никой в тайфата няма достатъчно дълги ръце, селфи стикът ще спаси положението.

 

8.  Аптечка – добре заредена с нещо за болка, нещо за повръщане, нещо противоалергично, лепенки и бинт – всичко се случва, но все пак почивката е само някакви си 10-15 дни, по-добре да си подготвен за всяка ситуация и нищо непредвидено да не може да ви развали прекарването.

9.  Екшън камера! – ами да, как иначе ще заснемеш колко е яко да караш водни ски или джет?!?

 

10.Хладилна чанта – сокчето и водата за плажа трябва да са студени! И бирата! И ментата!

 

11.Да надзърнеш в www.mobisector.com – да провериш дали случайно не можем да ти помогнем с поне едно – две неща 😉

 

·    

·      

Leave a Reply

  • (not be published)