Ulefone Gemini - Ревю, Цена, Характеристики

Новини,

Ulefone Gemini - Ревю цена и характеристики

Китайският пазар за смартфони и фаблети е известен с добрата стойност на продуктите. И новият модел на Gemini на Ulefone е още едно доказателство.

Ulefone Gemini ревю: Цена и модели

Ulefone Gemini  има двойна SIM с 4G и се продава отключен в различни цветове - Black, Grey и Golden.

В кутията има micro USB зарядно устройство, прозрачен пластмасов калъф, защитен екран от закалено стъкло и поставка за гърба. Цените започват от невероятните 299лв.

Ulefone Gemini review: Конструкция и материали

Ulefone Gemini е с чудесни лъскави и заоблени ръбове, които допълват големия 5.5-инчов (1920 x 1080) екран, който е страхотен за гледане на видео.  Въпреки това може да не е особено комфортен за всеки защото не е много лесно да се работи с него с една ръка. Имайте предвид и че Gemini е сравнително тежък, въпреки че това е  напълно нормално предвид размера на екрана. Същевременно е и доста тънък за такъв голям екран (9.1mm).

Цялостното качество на сглобяване на Gemini  е много добро. Дори само да я държите в ръката си, чувствате колко е здрав. Телефонът има метална рамка и дисплей с Corning Gorilla Glass 3, придружен от матов метален гръб.

Въпреки че телефонът е доста голям и обемист за смартфон, телефонът все още изглежда и се чувства като скъп модел, което е фантастично, като се има предвид цената. Бутоните, разположени на телефона, са с добро качество и работят  така, както би трябвало да се очаква.

Телефонът е снабден със скенер за пръстови отпечатъци, а от тестваните от нас в ценовия диапазон телефони (много от които дори нямат скенер), Gemini е най-отзивчив. Дори го сравняваме с тези на по-висок ценови диапазон.

Ulefone Gemini ревю: Дисплей, хХардуер, характеристики и характеристики

5.5in 1080p Full HD (1920 x 1080 пиксела) екран е ярък и свеж, впечатляващ за размера и цената му. Цветовете са живи и ъглите на видимост са добри. Стъкленият екран е защитен с гладка пластмасова граница.

 

За съжаление на Gemini липсва известна процесорна мощ само с MediaTek MT6737T Quad Core 1.5GHz и 3GB RAM. Това е още по-голяма оперативна памет от Nokia 3 (подобен телефон на британския пазар), който има същия чип на MediaTek, но само с 2GB RAM. Ние сравнихме устройството и в AnTuTu записахме 41014. В Geekbench 4 той записа едноядрен резултат от 663 и многоядрен резултат от 1835. Това са ниски резултати, но напълно очаквани поради малкия си процесор.

 

Докато процесорната мощност е значително по-ниска от повечето смартфони или phablet на пазара, заради много скромната си цена. Въпреки че за първи път се сринахме, докато бяхме в Google Play Store. Забелязахме и прегряване на чипа в рамките на 10 минути игра с 3D текстури и картографиране. Чипът е разположен зад 5mp обектива. Тези игри и приложения, които изискват производителност, ще продължат да се изпълняват, но очакват кратки периоди на забавяне на екрана и топло устройство / ръка.

Gemini има 32GB съхранение с поддръжка на SD карти до 256GB, което позволява много място за всички медии, които сърцето ви желае.

Друг важен аспект, с който телефона изпъква, е включването на неговите двойни камери. Това по същество обединява две отделни камери, за да можете да правите страхотни снимки.