Смартфон XIAOMI REDMI S2 SELFIE

Новини,

Смартфон XIAOMI REDMI S2 SELFIE

 

През последните години Сяоми са си поставили за цел да създават все по-модерни и по-евтини телефони. Но дали потребителят остава ощетен? Да, жертви има, но те са съвсем малки, а новият модел на фирмата – Redmi S2 Selfie, е доказателство за това. Той не е само достъпен за всеки джоб, но и е удобен и привлекателен за употреба.

Защо Redmi S2 Selfie?

Както предполага името му, този модел телефон има невероятно голяма селфи камера – цели 16 мегапиксела, докато камерата на гърба е 12 мегапиксела и на практика е копие на камерата на iPhone. Моделът има универсален захват – може да се използва и от левичари.

  • Xiaomi Redmi S2 selfi Dual SIM 3GB 32GB Смартфон

     
  • Xiaomi Redmi S2 selfi Dual SIM 4GB 64GB Смартфон

 

 

Спецификации

Екранът е 6-инчов, а процесорът – Snapdragon 625 – подобни екстри се срещат за пръв път в нискобюджетен телефон. Двойната задна камера има отличен стабилизатор, телефонът притежава издръжлива батерия, която работи в продължение на малко повече от девет часа. За сметка на това, телефонът се зарежда сравнително бавно. Операционната система е последна версия Андроид с MIUI (потребителски интерфейс на Сяоми с допълнителни приложения за употреба).

Екстри

Като много преди него, телефонът идва със сензор за пръстов отпечатък на гърба и слот за карта памет. Оперативната памет е от 3 до 4 GB. Цветовете са изобилни, но не са ярки, както и контрастът на дисплея. Звукът е силен, но също не е особено богат. Има жак за слушалки и звукът е достатъчно добър за всеки любител на музика. Пазете го от вода.

Разопаковане

Продуктът идва в оранжева кутийка със зарядно устройство и прозрачен гумен протектор.

Най-доброто селфи с най-голямата камера за селфи

Светлина – тя е в основата на „магията“, особено ако е естествена. Избягвайте сенки от растения или дървета, които падат върху лицето. Когато се усмихвате, мислете за нещо положително, за да изглеждате искрени. Използвайте различни ъгли и пози, филтрирайте през приложение за замъгляване на фона, но никога не прекалявайте с подобренията.