Ревю и информация за XIАOMI POCO F2 PRO

Новини,

Ревю и информация за XIАOMI POCO F2 PRO

 

XIAOMI създаде идеалният баланс между нови технологии за скорост, производителност и охлаждане в лицето на POCO F2 PRO. Фалгманският телефон се предлага в четири цвята – синьо, сиво, лилаво и бяло.

Осемядреният Adreno 650 GPU увеличава производителността, правейки работата на телефона гладкa, а прехвърлянето на данни – бързо. За това помага и новият WiFi 6, който е три пъти по-експедитивен от предшественика си и има способност да създаде мултивръзки, сваляйки данни от различни интернет източници. С голямата 4,700mAh батерия ще имате възможност да се насладите на всички нови и забавни функции на POCO F2 PRO и дори няма да я претоварите. Не и с иновативната охладителна система LiquidCool Technology 2.0, която е отговорна всички тези чудесни функции да работят на пълни обороти дори в горещ летен ден. В допълнение на 256-гигабайтовия вариант е LPDDR5 обновена оперативна памет за понижаване потреблението на енергия.

И като заговорихме за лято, 6.67-инчовият AMOLED дисплей на смартфона притежава огромна разделителна способност и сертификат, доказващ че щади очите Ви. Той има способност да регулира нивото на яркостта и контраста, в зависимост от светлината, която пада върху него, благодарение на своя 360-градусов троен сензор за околната среда. Така няма нужда да се напрягате или да търсите сянка, за да видите екрана.

POCO F2 PRO разполага с четири задни камери, като най-голямата от тях е 64 мегапиксела и може да прави клипчета с резолюция 8К при 24 кадъра и 4К при 60 кадъра в секунда. Селфи камерата също не е за изпускане – тя може да прави клипчета при 120 кадъра в секунда – така веки детайл, всяка микромимика, която направите, ще бъде запечатана. Селфи камерата се намира в горната част на телефона и изскача при активиране. Има протектор, в случай че изпуснете елефона.

Други характеристики на телефона са, че има жак за слушалки, сензор за пръстови отпечатъци и обновен мотор за вибрация.

Вижте различни модели POCO F2 PRO Онлайн в нашия магазин тук : https://mobisector.com/index.php?route=product/isearch&search=POCO%20F2&description=true