Realme 7 Pro - Информация и ревю

Новини,

Realme 7 Pro - информация и ревю за модела

В случай, че обмисляте да си купите нов телефон и търсите нещо ново, свежо и достъпно, то вероятно ще се заинтересовате от предстоящата премиера на Realme 7 Pro. Не само това, но и компанията производител смята да пусне цяла серия смартфони, които все още са обвити в неизвестност. Характеристиките на Realme 7 Pro също са в процес на изясняване, но благодарение на няколко поста в Туийтър, имаме що-годе някаква представа какво да очакваме.

На първо място, премиерата ще се състои в началото на септември. Тогава и ще се запознаете с всички разцветки (засега е само черно), както и двата типа оперативна и основна памет, съответно – 6/128GB и 8/128GB. Смартфонът работи с Андроид 10 и Realme UI. Двете предлагат по-бърз интернет, по-сигурна връзка без буферинг и множество допълнителни опции, които можете да подложите на изпитание с осемядрения процесор Snapdragon 720G, графичната карта е Adreno 618 или разнообразието от камери.

Задните камери отново са четири, като основната е 64 MP, широка, а втората - 8 MP, ултраширока. Съществува тенденция последните години резолюцията при снимането на клипчета да се променя, наподобявайки все повече на кинофилми. Остава само въпросът за екрана. При Realme 7 Pro той е Супер Амолед с 16 млн. цвята; 6,4-инчов, със сензор за пръстови отпечатъци. Тъй като няма снимка на телефона, не е ясно къде точно се намира селфи камерата, но тя е 32MP и може да записва видеа с 30 кадъра в секунда. За протокола – тя също е широка, което я прави отлична за снимки под необичаен ъгъл.

Ето и един клип от пускането на моделите рealme 7 & 7Pro :

Друго любопитно за телефона е бързото зареждане, осигурено от 65-ватов адаптер. Батерията е издръжлива, 4500 mAh. Моделът разполага и с двойна сим карта, Bluetooth 5.0 и цял, неделим пакет от популярни и ефективни GPS програми. Сред характеристиките, които още не са потвърдени, са слот за карта памет, радио приложение и жак за слушалки.