Прахосмукачка робот VIOMI V2 - Бърз преглед и Цени

Новини,

Прахосмукачка робот VIOMI V2 - Бърз преглед и Цени 

Прахосмукачка робот VIOMI V2

Китайският гигант Сяоми прибавя все нови и нови попълнения към предлаганите модели прахосмукачки. Сяоми Viomi V2 е по-евтиният малък брат на популярния флагман Сяуми Roborock S5. Новият модел не е ощетен по никакъв начин и е достойна конкуренция на своя предшественик. Прахосмукачката робот Viomi V2 е универсален уред за почистване, миене и интелигентно планиране. Роботът е проектиран съвместно от фирмата Viomi и Сяуми. Прахосмукачката Viomi V2 има сила на засмукване до 2150Pa и екстра голям контейнер за вода със съвместимост от 560 мл. Вградената батерия е с капацитет 3200mAh и може да издържи два часа и половина в режим на почистване. Ако батерията не стигне за целия Ви дом, прахосмукачката се връща в дока за зареждане, след което довършва почистването си докрай.

Прахосмукачката Viomi V2 има класически дизайн, характерен за този клас устройства. Моделът се предлага в нюанси на сивото, формата му е кръгла и има екран от горната страна. Теглото му е 3,3 кг. Големият резервоар за вода мупозволява да почиства средно големи апартаменти. За мокрия режим прахосмукачката има специални дюзи, изработени от микрофибър, които едновременно навлажняват почистената повърхност и абсорбират водата.

Във Viomi V2 има инсталиран лазер, който работи като скенер и помага при картографирането на дома Ви. От горната страна роботът има механичен бутон, който работи едновременно за стартиране и захранване. Под капака ще намерите контейнера за прах и инструмент за почистване. Контейнерът за прах може да бъде сменен с контейнера за вода. Отдолу роботът има почистваща четка и една странична четка. Двете големи колела преодоляват препятствия до височина 20 мм. Справя се добре както с тънки, така и с дебели килими.

Viomi V2 има три режима на почистване: еко, нормален и турбо. Нивото на шум е между 69 и 76 децибела, също както при Roborock S5. Четката работи чудесно с прах, коса и косми от домашни любимци. Роботът е безопасен за хора, страдащи от алергии и астма.