Oneplus 8 Pro Ревю и информация

Новини,

Oneplus 8 Pro Ревю и информация

Oneplus 8 Pro - дългоочакваният модел е вече факт, това е най-добрия Oneplus досега, но и най-скъпия.

Новият модел на Oneplus е типичен флагмански телефон с невероятни възможности и въпреки по-високата си цена за модела, определено остава по-евтин от конкурентните модели предлагани от Samsung и Apple. И докато предишните модели се опитваха “орязвайки“ някой възможности да имат конкурентни цени, новият модел няма никакви недостатъци и икономии, като така съвсем достойно се нарежда наравно с другите топ телефони в своя клас като – Samsung Galaxy S20 Plus, iPhone 11 Pro и Huawei P40 Pro.

Компанията зад Oneplus твърди че сегашния модел разполага с най-добрия и качествен дисплей правен някога с размери – 6.78“ 120Hz режим на опресняване, HDR10+ поддръжка и QHD резолюция.

На гърба си телефона разполага с четворна камера 48MP + 48MP + 5MP + 8MP с ултра широкоъгълна леща и 30 кратно увеличение, нощен режим и новия цветен филтър, който да направи снимките ви с най-доброто качество което е възможно. Предната камера е 16MP и въпреки, че камерата може и да не е най-добрата в класа си определено върши много добра работа.

Oneplus 8 Pro спецификации

Новост при този модел е и отдавна липсващата екстра – Безжично зареждане на телефона – което дори е и от типа на бързо зареждане. Бързото безжично зареждане може да зареди телефона Ви от 0-50% за 30 минути. Телефона идва и с голяма батерия 4,510mAh, достатъчна за цял ден активно ползване.

Процесора на Oneplus 8 Pro е Snapdragon 865 с възможност за 8 или 12 GB RAM. Допълнително е добавена и възможност за 5G свързаност.

Допълнително телефона е клас IP68, което означава, че устойчив на прах и влага‎.

Допълнителни екстри и възможности са двойната сим карта и Type C порт за свързаност.

Определено новият модел Oneplus 8 Pro е най-добрият телефон от серията, който е излизал до момента, за жалост това слага край на по-ниските цени на серията. Това обаче ще позволи на телефона с топ характеристики да се съревновава успешно с най-добрите флагмански телефони.