OnePlus 7 - Новини и Спецификации

Новини,

OnePlus 7

OnePlus 7  Новини и спецификации

Спецификации

OnePlus 7 разполага с процесор Qualcomm Snapdragon 855 и има варианти с 6 и 8GB RAM, съответно 128 и 256GB място за съхранение. Батерията е наистина издръжлива – ако започнете да използват телефона в седем сутринта, тя ще свърши в четири следобед на следващия ден. Няма безжично зареждане като при други модели, но само за 90 минути стига 100%. Прехвърлянето на данни е по-бързо, благодарение на новото USB-C 3.1.

Най-новата персонализирана версия на Андроид

Нарича се още Oxygen OS 9.5. Фокусът пада върху скоростта на телефона – това е една от най-добрите версии до момента. Моделът разполага с три бутона за бърза навигация: ако плъзнете пръста си от центъра и нагоре ще идете в основното меню; ако плъзнете и задържите ще отворите наскоро ползваните приложения, а нагоре и надясно е за предишни приложения. Телефонът научава кои приложения използвате най-често и предварително ги кешира в RAM паметта.

Какво получавате?

Телефонът идва с предварително поставен протектор за екран. Високоговорителите са стерео и са с високо качество. Моделът има скенер за пръстови отпечатъци под екрана, както и помощна 5-мегапикселова камера за дълбочина на снимката в портретен режим. Основната камера е 48 мегапиксела. Селфи камерата е разположена в центъра, точно над екрана.

Телефонът е малък и лек, само 182 гр., което го прави лесен за използване, въпреки че екранът е широк. Той е също толкова мощен и разполага със софтуера на много по-скъпи и големи модели. Любителите на музика трябва да знаят, че моделът не разполага с жак за слушалки.

Цената на модела е около 500 евро и се предлага в три различни цвята – сивият се намира във Великобритания, синият – в Индия, а червеният – в Китай и Индия. И трите варианта са покрити със специално стъкло, което не е хлъзгаво, но е изключително приятно за окото. Телефонът има място за две сим карти; има вграден GPS и Bluetooth 5.

Вижте модели от серията Oneplus 7 онлайн с топ цени в нашия магазин тук :

Oneplus 7T Dual SIM 256GB 8GB Смартфон - Новата модификация на Oneplus сега на топ цени от Mobisector.com

Oneplus 7T Dual SIM 128GB 8GB Смартфон на топ Цени - Oneplus с 128GB модела на добра цена 

Oneplus 7T pro Dual SIM 256GB 8GB Смартфон топ Цена - Отново флагман от Oneplus на топ цени онлайн 

Oneplus 7T pro Dual SIM 128GB 8GB Смартфон - една от най-добрите цени за модела 7 Pro на пазара