Нови смартфони от Blackview

Новини,

Нови смартфони от Blackview

Blackview нови модели

В началото на 2019 година китайската компания Blackview представи на пазара четири нови модела смартфони. Blackview е на пазара от 2013 г. Според основателя на компанията, Дейвид Шу, не е нужно висококачествените технологии да струват цяло състояние. Blackview е известна със своите противоударни телефони, които се рекламират предимно за използване в екстремни условия.

Кои модели представи Blackview?

На първо и второ място, това са BV9800 и BV9800 Pro. Те са водо- и прахоустойчиви. Имат красив и модерен дизайн, но онова, което ги различава най-много, е тройната задна камера, която придава на модела техно вид. Страничните бутони са вградени и напълно изолирани. RAM-та е 6ГБ, а вътрешната памет – 128ГВ. С едно пълно зареждане смартфоните могат да издържат няколко дни. За да улесни потребителите си, създателите ѝ са добавили безжично зареждане.

От Blackview твърдят, че тези телефони са неразрушими. Впечатление прави нощният им режим и функцията за термално изобразяване. Това означава, че дори в непрогледен мрак можете да виждате животни по топлината им и какво ли още не. Възможностите са безкрайни.

На трето място е BV9700, който е и първият 5G смартфон на компанията. Това е триизмерен телефон с по-голяма производителност и по-добър външен вид. Освен камера за нощно виждане, моделът може да сканира въздуха, да измерва атмосферното налягане и сърдечния Ви ритъм. Работи с Android 8.1 Oreo. Предлага се само в един цвят – черно.

На последно място е Max 1, който е първият телефон на компанията, поддържащ 1080p лазерна прожекция. Проекторът е поставен от долната страна на телефона и може да се използва както със статив, така и без. На тази функция може да се гледа като на преносимо домашно кино. Този модел е малко по-различен от останалите, защото е лъскав и гладък като огледало. Телефонът има още двойна 16+16 мегапикселова селфи камера, докато задната е единична. Мощността му е 2,5 GHz, а RAM-та е 6ГБ; основната памет – 128ГБ. Дисплеят е направен с Coming Gorilla glass.