Малки електроуреди на достъпни цени от Cecotec

Новини,

Испанската фирма която промени правилата Cecotec – започна да предлага и в България малки електроуреди за различните основни дейности в помощ на съвременната кухня.

Но преди това коя е фирмата Cecotec ? Фирмата е испанска и е създадена през далечната 1995 година, като тогава специализира в уреди в секцията бяла техника. Приоритет на фирмата е качеството и иновациите както и ниското потребление на енергия от уредите и. Тя е доказала се във времето и добре позната в Испания, но едва от скоро е на Българския пазар.

При малките кухненски електроуреди някой от продуктите които фирмата предлага са : CECOTEC POWERGEAR 1500 PRO – Пасатор 3 в 1, който е с голяма мощност от 1500W, пластмасова купа за разбиване, 600мл. Чопър, бъркалка и нож за разбиване на лед.

CECOTEC POWERGEAR 1500 PRO

CECOTEC THERMOSENSE 120 – Електрическа кана за вода с вместимост 1 литър и мощност 1100W, тя е достатъчно мощна за да стопли водата за 4 чаши кафе или чай. Пластмасата от която е изработена каната е без токсини, а водата се загравя за няколко минути. Каната разполага и филтър, лесен за смяна и почистване.

CECOTEC THERMOSENSE 120

Сокоизтисквачка - CECOTEC STRONG TITANIUM 19000

Сокоизтисквачка - CECOTEC STRONG TITANIUM 19000

И въпреки добрата си цена моделът притежава голяма мощност от 650W с които несъмнено да постигнете добри резултати, във всичко което приготвяте. Диска за рязане е покрит с титан и го прави особено издръжлив, а 19000-те оборота в минута гарантират до 30% повече сок, за по-кратко време. Робота притежава и две скорости – по-бърза и по-бавна, което го прави по-приспособим за различните плодове и зеленчуци.

Друг продукт от серията домашни електроуреди Cecotec e - CECOTEC GOFORCE 8000 FOLDING TITANIUM – удобна сгъваема ютия особено подходяща за хора които пътуват. С малките си ръзмери и голяма мощност 1200W, се справя чудесно с гладенето на всякакви видове дрехи.  Друг модел ютия - CECOTEC 3D FORCEANDOIZED със своите 3100W е особено подходяща за ежедневното гладене. Тя разполага с много функции за автоматично настройване на температурата на гладене – LCD дисплей, специална AnodizedSLide система против надраскване и помагаща за гладкото гладене.