Какво общо има между Китайската Нова година и Mobisector?

Новини,

Какво общо има между Китайската Нова година и Mobisector?

Приятели, Китайската Нова година през 2020-а започва тази събота (25.01) и завършва на 11.02.2021. Според техния хороскоп това ще бъде годината на Металния плъх, изпълнена с обещания за ново начало, големи възможности, любов и пари. Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес, или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще.

В Китай тържествата по посрещането ѝ традиционно са пищни и хората започват да се прибират по родните си места още от 10.01. Очаква се те да продължат и в първите дни на февруари.

В тази връзка екипът на Mobisector уведомява своите клиенти, че доставката на неналичните продукти в сайта е възможно да бъде забавена. В случай че изберете такъв артикул, наш консултант ще се свърже с Вас и ще уточни преполалагаема дата, на която може да получите поръчката си.

Не пропускайте да посетите секцията ни с промоции и да разгледате офертата ни на месеца. Може би сега е моментът да се сдобиете с желан телефон или уред на страхотна цена!?