ILIFE V5S PRO прахосмукачка робот

Новини,

ILIFE V5S PRO прахосмукачка робот

 

Прахосмукачките роботи се произвеждат с все повече подобрения и функции. Някои са специализирани в почистване на труднодостъпни места, а други, като ILIFE V5S PRO, могат са служат както за прахосмукачка, така и за подвижен моп.

Защо да изберем ILIFE V5S PRO?

Освен изчистен и модерен дизайн, прахосмукачката робот предлага множество функции на достъпна и разумна цена:

ILIFE V5s ProПрахосмукачка робот

 

 

1. Дълбоко почистване

Ако настроите ILIFE V5S PRO на най-силна мощност, роботът ще може да изсмуче дори най-фините власинки от козина, които имат навика да се напластяват дълбоко във влакната на килима. Изпразнете контейнера с отпадък след всяко почистване, а също така забършете четките. Почистете филтрите и ги сменяйте всеки месец за отлични резултати.

2. Лека и подвижна

Тежи малко над два килограма. Може да свърши работата си бързо и лесно, без опасност да се закачи някъде и да преустанови работата си. Освен това, този модел разполага с по-големи колела, които му позволяват да преминава от една повърхност на друга, без да се заклещи.

 

3. Сензори

Интелигентните сензори картографират дома Ви и така лесно роботът може да прецени точно къде се намира. Вместо да го затваряте в определена стая, можете да го настроите да почиства само едно помещение или да се фокусира върху мястото с най-много мръсотия.

4. Автоматично зареждане

След като прахосмукачката свърши работата си, тя автоматично се прибира в своя док, за да се зареди до следващото използване. Максималното време за работа е два часа.

5. Почистване и миене

За съжаление, не е възможно да имате двете по едно и също време. Ако сте приключили с почистването на дома си, извадете от робота контейнера за отпадък и го заменете с контейнер с вода. Сложете триъгълния моп и стартирайте. Никога не зареждайте робота, докато контейнерът с вода в е него, а също така не настройвайте план през приложението на телефона.