Cubot King Kong 3 IP68 Смартфон - Информация Цени и Снимки

Новини,

Третото поколение смартфони на компанията Cubot от серията King Kong са на прага да бъдат пуснати на пазара  Вече са налични в нашия онлайн магазин тук : CUBOT KING KONG 3 IP68 Cubot е положил много усилия в този проект – настоящата версия има внимателно подбрани спецификации, както и уникален дизайн и високо качество на изработката, което го поставя сред най-предпочитаните избори за нискобюджетни телефони през 2019-та година. Водоустойчив, прахоустойчив, противоударен, с мощен хардуер King Kong е гаранция за успех. Поне на хартия.

Кои са Cubot?

Това е китайска компания за производство на смартфони, със седалище Шънджън, основана през недалечната 2012-та година. За това кратко време компанията е изработила близо 40 различни модели телефони, повечето от които попадат в графата за нискобюджетни устройства.

Спецификации

King Kong 3 има 5,5-инчов дисплей с 4GB оперативна и 64GB основна памет. Предната камера е 13MP, а двете задни – 16MP и 2MP. Устройството има скенер за пръстови отпечатъци и издръжлива 6000mAh батерия. Най-силната страна на King Kong 3 обаче е неговият устойчив на надраскване дисплей. Телефонът се справя добре и под вода – може да издържи на дълбочина 1,50м в продължение на половин час. Няма да Ви създаде проблеми, ако го накапете почти с каквото и да било.

 

 

Зад противоударната му технология стои нов екип, който миналата година е проектирал шестстранна основа, помагащ на King Kong 3 да остане непокътнат при падане от метър и половина височина. Това го прави подходящ за употреба в различни условия, включително и при големи температурни разлики. Според създателите, този смартфон издържа от -30С до 60С, с други думи – телефонът може да се използва както на Северния и Южния полюс, така и на самия Екватор.

Телефона се продава на много добра цена в нашия онлайн магазин тук :https://mobisector.com/index.php?route=product/product&product_id=672

 

Крайната цена на устройството ще бъде обявена на 22 октомври тази година. Според слуховете, тя е достойна за конкуренцията си. Междувременно можете да посетите сайта на компанията и да участвате в обявения там конкурс, победителят на който ще получи безплатна бройка от продукта.