Blackview BV 6300 Pro - Информация и ревю

Новини,

BV6300 Pro

Не е нужно Вашия телефон да бъде масивен, груб и обвит с дебело гумено покритие, за да е устойчив на падане и вода. Елегантният и мощен BV 6300 Pro на Blackview е живото доказателство за това. Широк едва 11,6 мм, смартфонът е сред най-тънките модели на пазара. Не само това – той е способен да издържа и на големи температурни разлики – от -20С до 60С.

Независимо от капризите на времето, релефа, терена или трудните условия, в които попаднете, можете да заснемете всичко в обхват от 120 градуса с ултрашироката и 16-мегапикселовата основна HDR камера на Samsung. За дълбочина и невероятно подробни детайли, използвайте асистиращата и макро камера. Тази комбинация е идеална за заснемане и редактиране на клипове, както и споделянето им в социалните мрежи. Ако сте фенове на сюрреалистичното изкривяване на времето, изпробвайте функцията за забавен кадър.

Процесорът е осемядрен, а благодарение на 6-гигабайтовата си оперативна памет и 128ГБ основна, работата на смартфона е олекотена значително и той може да се справя с няколко задачи едновременно, включително с обработката на големи файлове. Според производителя, можете да съхраните 26,000 музикални парчета.

Батерията е също впечатляваща, 4380mAh – можете да заснемате клипчета в продължение на осем часа, да играете за шест, да говорите по телефона 20 и да слушате музика 25. Ако не го ползвате, времето за изчакване е 336 часа. Но възможно ли е да го оставите недокоснат толкова дълго? С Blackview BV 6300 Pro можете да плащате сметките си, да се свързвате бързо и лесно с всяка точка на света, да откриете всички нови функции, които предлага Андроид 10 в момента, както и да се наслаждавате на избора от иновативни подсветки за различните вариации на модела – черно, зелено, оранжево и жълто. Най-добрата новина е, че смартфонът е не само страхотен, но и нискобюджетен – така всеки може да си го позволи.