Ulefone Gemini Pro

Новини,

Mobisector представя Ulefone Gemini Pro

Ulefone Mobile е един от най-големите производители на висококачествени мобилни устройства и аксесоари в Китай.

Благодарение на високотехнологичните производствени процеси и ненадмината степен на контрола на качеството,дефектите са сведени до минимум. Големите обеми на производство на смартфони позволяват на компанията да предлагат продуктите си на изключително конкурентни цени. В Ulefone, работят голяма група IT специалисти, които работят непрекъснато,за да предоставят на клиентите на компанията най-новите и свежи актуализации,за да направят софтуера по-стабилен и лесен за използване.
 
Продуктът Ulefone Gemini Pro включва Helio X27 deca-core 2.6GHz чипсет и Sony IMX258 и 13MP двойна камера. В официалното видео от Ulefone можем да видим окончателния дизайн на устройството. Двойната камера е поставена хоризонтално в горната лява част на корпуса на телефона, която е изцяло изработена от метал с CNC техника, с изключение на нано-инжектираните отвори на антената. Физическите клавиши седят на десния край на телефона, докато скенерът за пръстови отпечатъци се поставя на предния панел. На дъното на устройството има USB Type-C порт.

Mobisector,Ви предлага продуктът на изключителна цена!

Намерете го в нашия онлайн магазин тук :https://mobisector.com/index.php?route=product/product&product_id=737&search=ulefone+gemini

Етикети: Ulefone Gemini Pro