8-март наближава

Новини,

За предстоящият празник на дамите MOBISECTOR предлага на вашето внимание ELEPHONE P8 RED 6/64GB.

Още от създаването на смартфон компанията през 2004 г., Elephone набляга на производство на устройства с високо качество и първокласни функции.

Elephone P8 е фино устройство със изключители спецификации.Mobisector предлага на вашето внимание този продукт въпреки,че е от 2017г.С наближаващата дата 8 март пуснахме този продукт заради 21MP+16MP камери,прекрасният червен цвят,метален корпус и добрата батерия.

ДИЗАЙН

Започвайки с цвета, Elephone P8 се предлага в 3 различни цветови варианта; Червено, златно и черно. Спициално внимание дамите трябва да обърнат на  дизайна на Elephone P8.Предната част,е изцяло създадена от стъкло.Дори и HOME бутона,също е направен от стъкло.

Бутоните за регулиране на силата на звука се намират в ляво, докато в дясната страна на телефона има бутон за захранване и заключване. Този продукт има и малко сходство с iPhone. Точно над бутоните за сила на звука има бутон за изключване на звука за бързо поставяне на устройството в безшумен режим,да послужи,когато сте в клас, изпит, среща или нещо подобно.

ПРОЦЕСОР, OS & СЪХРАНЕНИЕ

Elephone P8 се захранва от HELIO P25 Octa-ядрен процесор на MediaTek. Прицесорът работи гладко,а устройството е с 6GB RAM.

Това не е всичко. Android Nougat v7.0 е това, с което Elephone P8 излиза от кутията.

БАТЕРИЯ

Elephone P8 се захранва от 3,600mAh батерия. Батерията не може да се сваля и не поддържа бързо зареждане.Но въпреки тези недостатъци,Elephone P8 работи добре и трае дълго при пълно зареждане.

Намерете го в нашия онлайн магазин тук :https://mobisector.com/index.php?route=product/product&search=p8&description=true&product_id=739