ILIFE V5S PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

Новини,

ILIFE V5S PRO ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

През годините ILife представи на пазара редица достъпни и ефективни прахосмукачки роботи. Една от тях е V5, последвана от ILIFE V5S PRO. Най-новият и подобрен модел от тази серия е V5S Pro. Въпросът сега е – дали тази прахосмукачка е по-добра от своите предшественици?

Описание

V5S Pro е прахосмукачка робот с две функции – за стандартно (сухо) почистване на под и за миене (мокро почистване), като за тази цел пакетът съдържа два контейнера – за прах и за вода. Има две резервни четки и два триъгълни мопа/кърпи.

Всмукване

Мощността на всмукване на V5S Pro e 850 паскала, което може да се равнява на прахосмукачки роботи от по-висок клас. Това в комбинацията с четките позволяват на прахосмукачката да почисти всичко – от най-дребните прашинки до по-едрите боклуци, без да бъде особено шумна – между 55 и 60 децибела.

Други характеристики

1. Батерия – издържа два часа и половина, като се зарежда напълно за по-малко от 5 часа.

2. Контейнер – обемът му е 300 мл, но за сметка на това контейнерът за вода разпределя течността много по-равномерно.

3. Размери – теглото му е 4,9 кг. В сравнение с други модели, V5S Pro е тънък и може да минава под мебелите.

4. Система за филтриране – улавя 99% от всички прахови частици, включително алергени и бактерии, причиняващи миризми.

5. Гаранция – 12-месечна. Не покрива счупвания, но може да бъде удължена.

Алгоритъм на работа

V5S Pro има 4 режима на работа – автоматичен, за определено място, за ъгли и по график. За съжаление, този модел няма функция за картографиране на дома Ви. Камера и лазерен сензор биха увеличили драстично цената му. Казано по-ясно, той почиства пода, движейки се от стена до стена, докато му свърши батерията. Ако е достатъчно близо до дока за зареждане, може да се върне сама. Въпреки това, V5S Pro има сензори, които му позволяват да не се удря в стените, а да минава близо до тях.

V5S Pro може и да не се намира в челната десетка на прахосмукачките роботи, но определено върши работата, за която е създаден.