Xiaomi Mi Robot 1C - Качествен робот на добра цена

Новини,

Кратка информация за Xiaomi Mi Robot 1C

Mi Robot 1C има визуален навигатор за прецизно картографиране и четворен процесор за бързо и точно изчисляване. Благодарение на своите 15 динамични сензора, той се вписва в сложно устроената обстановка. Роботът почиства напълно, без да се налага да се връща, благодарение на силната си всмукателна мощност от 2500Pa. Има широк накрайник, който осигурява отлично почистване. Работи с приложение за смартфон.

Жиро сензорът е способен да засича 30 000 точки в секунда в обхват от 166 градуса. Роботът сканира в реално време – докато чисти, той идентифицира стаята и съставя карта по-точно и ефективно. Mi Robot 1C разполага с четириядрен чип за обработка на данните и двуядрен процесор Mali 400.

Контейнерът за вода е интелигентен – той има съвместимост 200 мл. и по време на работа контролира притока на вода, за да не оставя твърде голяма влага след почистване. Моделът разполага с мощен безчетков двигател NIDEC, който задвижва четири валяка. Въртейки се, валяците събират праха в 600 мл. контейнер за отпадък. Тайната е в широкия отвор, комбиниран с извита основна четка и висококачествен, филтър за многократна употреба.

Основната четка може да достига прашинки, големи 0,1мм. Подходяща е за всякакви видове настилки. Филтърът, от друга страна, успешно блокира преминаването на прах, не по-малък от 0,3 микрона, оставяйки след себе си чист въздух.

Корпусът е тънък – само 8,2 см., което позволява на Mi Robot 1C да работи безпроблемно под леглото, дивана и масата. Неговите 15 сензора му помагат да не падне, да не се сблъска, а с лекота да избягва препятствията.

Роботът се контролира през приложението за смартфони Mihome. То Ви дава достъп до скритите функции на Mi Robot 1C. Можете да му зададете график, да регулирате всмукателната сила на мотора, да получавате известия, ако заседне и дори да наблюдавате прогреса на картографирането му. Можете да коригирате картата му по всяко време и дори да му задавате зони „стена“, които той не бива да преминава.