Седмица на удароустойчивите телефони

Новини,

Седмица на удароустойчивите телефони

Удароистойчиви телефони

Ако водите динамичен живот или пътувате често, удароустойчивите телефони са решението за Вас. Тези модели са създадени за „военен“ режим – устойчиви са на удар, вода, прах, високи температури и вибрации. Удароустойчивите смартфони се делят на три основни категории – за спортуване, военни и модерни/стилни. Съществува специална серия от 29 теста, които се прилагат на телефона, за да се определят към кой стандарт принадлежат – основен, междинен или професионален.

Някои от преимуществата на тези телефони са, че могат да останат непокътнати, ако ги изпуснете в плитка вода. Въпреки това, не ги оставяйте във водата за твърде дълго, въпреки че определени модели могат да издържат до два часа на два метра дълбочина. Други модели не само издържат дълго, но и могат да правят снимки под повърхността. Удароустойчивите телефони могат да работят при температури между -20 и 60С. Обикновено издържат на падне от 1,2 до 2 м. височина.

Определени модели могат да издържат на силно нагряване, включително от водна пара, масла и различни химикали. Екраните не са бронирани, но можете да ги управлявате с мокри пръсти или с ръкавици. Самият хардуер се отличава с грубоватост заради гумения си протектор и особената си форма. Бутоните също са уголемени и дори са добавени допълнителни под екрана за бързо управление.

Батериите са изключително издръжливи – някои могат да изкарат седмица. Има и такива, които са достатъчни да заредят друго устройство. Напоследък зачестиха моделите с термокамери. Те са идеални, ако спите на открито и чуете странен шум. Освен за животни, можете да проверите какво е нивото на газта в бутилката Ви, да правите снимки и клипове.

В случай, че работите на строителна площадка и не можете да си чуете телефона, съществуват модели, които са способни да изпращат нискочестотни вибрации до тъпанчетата на ухото Ви и да Ви сигнализират. Други пък имат барометър и могат да измерват атмосферното налягане, за да Ви предупредят кога времето ще се развали.

Не пропускайте седмицата на удароустойчивите телефони в нашия сайт. Актуални цени и промоции само за периода 09.03 - 15.03

Вижте всички продукти тук  : Удароустойчиви телефони

Blackview (25)Blackview CAT (4)CAT Cubot (2)Cubot Doogee (19)Doogee Elephone (1)Elephone LG (1)LGOukitel (6)Oukitel Samsung (13)Samsung Ulefone (14)UlefoneVernee (1)Vernee